Donderdag 15 November 2018

Snijder Uitgeest interieurspecialist

Aanbiedingen:

Gratis Hub Kit t.w.v. €229,-

Gratis Hub Kit t.w.v. €229,- bij drie PowerView aangestuurde producten Lees meer

Cadeaubon

Geef een persoonlijk cadeau! Lees meer

Review Snijder Uitgeest

Wat heb je gekocht? Raamdecoratie, Gordijnen Lees meer

Review Snijder Uitgeest

Welk cijfer geef je de winkel? 10 Lees meer

Review Snijder Uitgeest

Hoe ben je bij de aankoop geholpen? Uitstekend Lees meer

Review Snijder Uitgeest

Opmerkingen: Professioneel geholpen met de juiste keuze. Lees meer

Review Snijder Uitgeest

Welk cijfer geef je de winkel? 10 Lees meer

Review Snijder Uitgeest

Hoe ken je Colors@Home? Erlangs gereden Lees meer

Review Snijder Uitgeest

Hoe ben je bij de aankoop geholpen? Uitstekend Lees meer

Review Snijder Uitgeest

Opmerkingen: Snel en keurig... Lees meer

Review Snijder Uitgeest

Wat heb je gekocht? Vloeren Lees meer

Review Snijder Uitgeest

Opmerkingen: Alles is keurig afgewerkt. Lees meer

Ophangsystemen

De keuze voor een ophangsysteem bepaalt in grote mate de sfeer van je gordijnen.

Bij Colors@Home Snijder hebben we een groot assortiment ophangsystemen. Van een strakke handbediende gordijnrails, tot een luxe elektrische gordijnrails. Maar ook voor een robuuste RVS roede of een vlakke railroede met koordbediening zit je bij ons goed. Het meten en monteren doen wij voor je zodat jij kan genieten van je nieuwe gordijnen.

Het meest gebruikte ophangsysteem is de gordijnrails, geschikt voor elk interieur. Inzetbaar voor alle typen gordijnen, van lichte vitrage tot zwaardere overgordijnen. Ook uitermate geschikt voor het razend populaire Wave gordijn! De rails is simpel te buigen en gemaakt uit één stuk, waardoor haperende gordijn(railsen) tot een einde behoren. Door de hoogwaardige glijders en het aluminimum profiel lopen de gordijnen soepel en geruisloos.

Wil je echter meer luxe, comfort, gemak én privacy? Kies dan voor een elektrische gordijnrails! Met een druk op de knop van de afstandsbediening of je smartphone heb je controle over elk gordijn. Ook bij afwezigheid kun je simuleren dat er iemand thuis is, wat toch een veilig idee geeft. De elektrische gordijnrails wordt breed toegepast, o.a. voor de zorgsector, kantoren, de hotelbranche en de scheepsbouw. Maar ook steeds vaker in woonhuizen. De elektrische gordijnrails wordt op maat geleverd en is leverbaar met bochten. De motor zit aan de zijkant van de rails (links of rechts) geklikt, zodat deze eigenlijk altijd uit het zicht is.

Het presenteren van gordijnen kan je natuurlijk ook doen met een gordijnroede of railroede. Beide zijn geschikt voor wand- en plafondmonage. Afstemmen op je eigen persoonlijk interieur is mogelijk door de ruime keuze in verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan edelstaal, messing, ijzer of hout. Qua vorm kan je kiezen uit een rond, vierkant of vlak systeem. En dan hebben we het nog niet gehad over de eindknoppen...  De runners bij een railroede blijven verborgen en bewegen uw gordijnen licht en geruisloos. Bij een gordijnroede wordt gebruik gemaakt van (zeil)ringen in de stof. Ook dit geeft, net als een Wave gordijn, het beeld van een golvend gordijn.