Nieuwe Ryobi-tools. Update Voorjaar 2016

18VSuper-oplader En One+ 18V-producten Markeren Nieuwe Ryobi-tools

Slechts een paar keer per jaar krijgen we de nieuwe Ryobi Tools te zien. Het bedrijf geeft er de voorkeur aan de informatie in groepen te verspreiden, in plaats van één tegelijk zoals andere merken. Het is alsof je een kind bent in het kerstspeelgoedpad. Er is altijd wel iets te zien! Dit voorjaar krijgt de Ryobi One+ 18V-familie nog een paar leden erbij, samen met de introductie van een reparatieset voor gipsplaten.

Ryobi One+ 18V SDS-boorhamer

Een klopboormachine kan simpelweg veel boortaken in beton en metselwerk niet effectief aan. Je moet overstappen op een boorhamer als je met een echte frequentie in die materialen werkt. Ryobi ontwierp de nieuwe One+ 18V boorhamer om zowel het vermogen als de compactheid ten opzichte van de vorige generatie te verbeteren. Er zijn drie standen: boorhamer en draaiend boren.

Voor snel wisselen zonder gereedschap kan de boorhamer SDS-Plus-bits aan. Het geïntegreerde LED-licht verlicht donkere gebieden en de beitelaanpassingsmodus verplaatst het bit naar de optimale positie.

Specificaties Voor Ryobi One+ 18V SDS-boorhamer

Ryobi One+ 18V 3-speed Driver Voor Impact

Ryobi One 18V 3speed Driver Voor Impact

We liepen een beetje voor op het spel en waren in staat om de nieuwe Ryobi P237 3-Speed Impact Driver in onze 18V Impact Driver Roundup te sluipen. Het presteerde goed voor zijn klasse en is een goede waarde zoals we verwachten. Tri-Beam LED’s rond de spantang zorgen voor een effectievere verlichting in donkere gebieden.

De gereedschapsfunctie omvat drie snelheidsmodi en een maximaal koppel van 4.572 cm pond. Dit model is geschikt voor alle lichte en middelzware bevestigingstaken.

Specificaties Voor Ryobi One+ 18V Slagschroevendraaier Met 3 Snelheden

Ryobi One+ 18V EverCharge Handstofzuiger

Er is veel liefde voor de nieuwe EverCharge-handstofzuiger van Ryobis. U kunt het apparaat opladen terwijl de batterij al is geïnstalleerd. Opruimen is dus snel en eenvoudig. De blootgestelde batterij wordt net als elk ander One+ 18V-gereedschap van Ryobi vervangen. Je kunt de batterij omwisselen voor een 4,0 ampère-uur als je niet genoeg runtime krijgt. Elke Ryobi 18V-batterij kan in de batterij worden gebruikt als deze het einde van zijn levensduur bereikt.

Ondanks het ontwerp dat lijkt op de oude stofvangers, heeft deze stofzuiger veel meer zuigkracht dan ze deden. We hebben een vroeg exemplaar van deze in handen gekregen en hij wordt veel gebruikt in huis en op de werkbank.

Ryobi One+ 18V EverCharge Handstofzuiger

Ryobi One+ 18V 6-poorts Superlader

Ryobi One 18V 6poorts Superlader

Gisteren hebben we een glimp opgevangen van de Ryobi SuperCharger. Hij kan tot zes batterijen tegelijk opladen. Compacte batterijen laden in slechts 30 minuten op en de grotere capaciteiten gaan vanaf daar omhoog.

Ryobi is ook aan boord met de slimme jobsite en heeft een USB-oplader van 2 ampère voor uw draagbare apparaten meegeleverd. Gelukkig hebben ze er ook voor gezorgd dat de oplader aan de muur kan worden gemonteerd (een bron van twist voor ons met sommige opladers) naast platte of verticale staande posities.

Ryobi One+ 18V 6-poorts Superlader

Ryobi Reparatieset Voor Gipsplaten

De nieuwe reparatieset voor gipsplaten maakt deze set Ryobi-gereedschappen compleet. Hierdoor kunt u gipsplaten repareren binnen een straal van 10 cm. Ik kan me zo’n half dozijn keren bedenken dat mijn broer en ik weg zouden zijn gekomen met dingen die we in huis niet hadden moeten doen als we dit hadden moeten doen. Het zou minder hebben gekost om de starterkit en drie vervangingen te kopen.

Om de schade te herstellen zijn er drie stappen. Bedek eerst het gat met de meegeleverde sjabloon en zorg ervoor dat de lijm stevig op zijn plaats wordt gedrukt. De gatenzaag, die ook in de set zit, kan worden gebruikt om de gaten te boren en de gipsplaat door te spoelen. Werk het af door over de gatenzaag te spacken die nu als je patch dient. Om enig bewijs te verbergen dat uw vrouw afwezig was, kunt u zand en verf gebruiken.

Specificaties Voor Ryobi Reparatieset Voor Gipsplaten